PlayStation® esitleb Eestis 20. juubelile pühendatud PS4™ eriväljaannet

Näitamaks pühendumist ja toetust PlayStation® fännidele ning koostööpartneritele, esitleb Sony Computer Entertainment Inc. auga limiteeritud eriväljaannet PlayStation®4 konsoolile, mille välimus meenutab esimest PlayStationi mängukonsooli.

1. detsembril 1994. aastal tõi PlayStation® turule oma esimese konsooli ning Sony Computer Entertainment Inc. esitles  eile, 3. detsembril 2014. aastal eriversiooni, mis loodud spetsiaalselt 20. juubeli tähistamiseks. Maailmas on saadaval vaid 12 300 ainulaadset PS4 konsooli – tiraaž, mis peegeldab esimese PlayStation® mängukonsooli oma. Juubelkonsool on pakitud erilisse karpi, mis meenutab väliselt esimese mängukonsooli pakendit ja uue originaal halli varjundi on saanud ka konsooli lisad – PlayStation® kaamera, Dualshock®4 pult, vertikaalne mängualus ja peakomplekt.

Esimest PlayStationi® konsooli peetakse teerajajaks mängutehnoloogia vallas, olles esimene mängukonsool, mis lubas kodus nautida kõrgresolutsioonilist pilti reaalajas ja pakkus mitmekülgset mänguelamust. Veel on rekordilised esimese kodukonsooli müüginumbrid – seda müüdi maailmas rohkem kui 100 miljonit eksemplari.

„PlayStation®4 eriversiooni, mis tähistab 20. juubelit, saabumine on üllas hetk meie  ja loodetavasti ka teie jaoks. Esimene PlayStation® mängukonsool on olnud järgnevate platvormide loojatele inspiratsiooniks juba kaks aastakümmet ja originaal hall kujundus pakub mängusõpradele paraja annuse nostalgiat, “ kommenteerib PlayStation® Eesti esindaja, Imre Villmann. “Eriversiooni tulekuga sooviksime tänada kõiki oma fänne ja koostööpartnereid, kes on meid usaldanud ning innustanud looma veelgi uuenduslikumaid kogemusi mängijatele kõikjal üle maailma. Loodame ka edaspidi pakkuda parimat meelelahutuskogemust, mis haarab kaasa ja on võimalik vaid PlayStation® platvormil.“

Video PlayStation® 4 eriväljaande avamisest: https://www.youtube.com/watch?v=gDLJ6S-Br0E

PlayStation® mängukonsoolide statistika:

PS          rohkem kui 102 miljonit konsooli müüdud ( märts, 2012)

PS2        rohkem kui 155 miljonit konsooli müüdud ( märts, 2012)

PS3        rohkem kui 80 miljonit konsooli müüdud ( november, 2012)

PS4        rohkem kui 13 miljonit konsooli müüdud ( september, 2014)

PSP        rohkem kui 76 miljonit konsooli müüdud ( märts, 2012)

PS Vita  ligi 2 miljonit konsooli müüdud ( märts, 2012)